Facebook oldalunk

Facebook

40. éves találkozó

Örömmel értesítünk benneteket, hogy a 40-éves évfolyam találkozónk szervezése elkezdődött. 

A tervezett program a következö:

Péntek, 2020 május 29

Bemelegítés:

Ha netán pénteken érkezel (ajánlatos), akkor este 18:00 órától esti ismerkedés a "Hanul cu Noroc" étteremben (str. Mihai Kogalniceanu nr. 7).

Ha sokan leszünk és nem férünk el, akkor átmegyünk egy nagyobb helyre. Ezért jó lenne, ha 19.30h-ig mindenki odaérne. Ha mégsem érsz oda időben és elmentünk a "Hanul cu Noroc" -ból, hívd a szervezöket telefonon.

Szombat, 2020 május 30

Osztályfőnöki órák:

10:00h kezdettel a volt osztályokban, osztáyfőnökökkel, naplóval, szeretettel. Az osztályfőnöki óra után valószinüleg sörözni megyünk szintén a "Hanul cu Noroc" étterembe.

Kérünk mindenkit, aki bejelentkezett az esti bankettre, hogy még délelőtt fizesse be a fejenkénti összeget.

A rendezvény végén, a végelszámolás után esetleg megmaradt részvételi dijak maradék összege adományként teljes egészében az Alma Mater alapítvány rendelkezésére kerül.

Bankett:

Néhány héttel ezelött a szervezö csapat kérdésére az évfolyam közössége abszolút többségben az iskolai díszterem mellett döntött. Ennek ellenére a bankett egykori iskolánk dísztermében sajnos mégsem kerülhet megrendezésre. További részletes kérdések esetén kérjük fordulj bizalommal Zegoicea Gabi és Boruzs Pisti szervezőkhöz.

A részvételi díja személyenként 30 EURO / 135 RON. Ez az összeg minimum 120 személyre lett kiszámolva. Annak függvényében, hogy kevesebben vagy többen leszünk-e, a végleges személyenkénti díj arányosan változhat.

Az egymásratalálós buli tehát 20:00h kezdettel az Epy nevezetű rendezvényrendező cég dísztermében. Tágas ünnepi terem, jóóóó nagy táncparkettel, minden igényt kielégítő DJ zene, változatos menü, terasz és sok vidám, boldog, régen látott kedves arc vár mindenkit nagy szeretettel.

Panzió - Étterem - Bár Epy
Str. Suisului Nr.6/C
RO-410140 Oradea

Eme helyen igényelni lehet különbözö méretü szobákat 18-22-30-50 EURO áron, ha valakit érdekel. Nagy gépkocsi parkoló is rendelkezésre áll. Ha valakinek, bárkinek segítségre van szüksége szállás ügyben, az forduljon bizalommal a szervező csapathoz, minden problémát megoldunk. 

Szeretettel vár mindenki mindenkit, a hivatalos és a nem hívott volt társakat egyaránt!

 

Nagy köszönet az évfolyamtalálkozó szervező csapatának. Időt, erőt és sört nem kímélve fáradhatatlanul terelték az osztályok összes ügyes-bajos szervezési gondjait:

XII.A - Nagy László XII.B - Zegoicea (Tóth) Gabriella XII.C - Boruzs István
+40 731 567991 +40 726 104528 +40 720 220375

 

Most pedig induljon végre a bankett ASZTALFOGLALÁSA...

 

Juhasz

Himnusz Irishez

 

"Haza kell mennem, – a földem izent.

Idézz fel nékem ezer égi képet
és földi képet, trilliót ha van,
sok földet, vizet, új és régi népet,
idézz fel, szóval, teljes énmagam."

 

Babits Mihály

Konfuciusz mondása

konfuzius

A Kelet egyik legismertebb bölcse volt Konfuciusz, más néven Kung-Fu-Ce mester, akiről később egy egész tant, a konfucianizmust elnevezték, s akinek gondolatai - bár nem volt vallásalapító - több mint két évezredre gyakoroltak jelentős szellemi hatást Kína egészére.

 

 

"Kevesen vannak, akik azért vesztettek valamit, mert lemondtak róla."

40. évfolyam találkozó

Idöpont:
2020. május 30. szombat,
20:00 h

Ennyi van még hátra a találkozóig:Countdown
expired

Aktuális időjárás

Mai adatok:
7°C
Légnyomás: 1.006 hPa
Szélirány: DDK
Szélsebesség: 28 km/h
Helyi idő: 22:39:41