Facebook oldalunk

Facebook

40. éves találkozó - elmaradt

A kialakult, koronavírus (COVID-19) okozta világjárvány miatt egyre több rendezvény, előadás, konferencia elmaradásáról vagy elhalasztásáról döntenek Európa- és lassan világszerte. Erdélyben a koronavírus terjedésének megelőzésére vonatkozó jelenlegi közegészségügyi előírások értelmében minden rendezvény lemondásra kényszerül, ahol a résztvevők száma meghaladja az 50 főt.

Az egészségügyi helyzet időközben jelentősen befolyásolja valamennyiünk hétköznapi életét is. Számos légitársaság felfüggesztette járatainak többségét, repülőterek szüntetik be teljes működésüket. Az egyes nemzeti országúti- és határátkelő utazási korlátozások szinte lehetetlenné teszik az Európán keresztül zajló személygépkocsi forgalmat.

Mivel senki nem tudja pontosan megmondani, meddig tartanak a korlátozások és milyen fordulatok várhatók még az elkövetkező napokban, a szervező csapat nehéz szívvel a

  40. évfolyamtalálkozó lemondása mellett döntött! 


Mindannyiunk egészsége a legfontosabb, szeretett tanáraink és magunk számára mi sem szeretnénk semmilyen kockázatot felvállalni.

Amint a jelenlegi helyzet - reményeink szerint hamarosan - helyre állt és nemzetközi rendezvények tervezése újra lehetségessé válik, szeretnénk felkarolni egy esetleges új időpont rögzítését. Ezzel kapcsolatban az adott időpontban újra jelentkezünk majd.
 
Addig is kívánunk kedves mindnyájatoknak és szeretett családaitoknak jó egészséget, kerüljétek el nagy ívben a vírust, vigyázzatok magatokra és egymásra!

A Covid-19 Coronavírus számtalan súlyos betegséggel, halálos áldozattal és rengeteg hétköznapi korlátozással sújtja a világot a mai napig. Ennek köszönhetően a tavaly májusban tervezett 40. évfolyamtalálkozónk is elmaradt. Túl magas volt a fertőzés kockázata a találkozó során, az ezzel kapcsolatos szervezési feladatok megoldása pedig nem volt lehetséges.

A szervezők lelkes csapata mégis bizalommal tekint a jövő felé és továbbra is nagyon reméli, hogy az elmaradt találkozónk hamarosan bepótolható.A tavalyi időpontra lerögzített bankett-helység foglalása szintén el lett halasztva, de még érvényes.

Ezt felkarolva a szervezők új időpontot szeretnének javasolni elmaradt 40. évfolyamtalálkozónk megszervezéséhez:

  2021 szeptember 4


Arra kérünk tehát minden kedves egykori évfolyamtársat: vonjátok be évi terveitek közé ezt a fontos időpontot, foglaljátok le előre, még ha továbbra is nehéz előre tervezni. Amennyiben ez az időpont sem jön létre az esetlegesen fennmaradt korlátozások miatt, a 40. évfolyamtalálkozónk rendezése végleg elmarad. További időpont eltolás nem lesz.


Baráti tisztelettel,
a szervezök

XII.A - Nagy László XII.B - Zegoicea (Tóth) Gabriella XII.C - Boruzs István
+40 731 567991 +40 726 104528 +40 720 220375

 

Juhasz

Himnusz Irishez

 

"Haza kell mennem, – a földem izent.

Idézz fel nékem ezer égi képet
és földi képet, trilliót ha van,
sok földet, vizet, új és régi népet,
idézz fel, szóval, teljes énmagam."

 

Babits Mihály

Konfuciusz mondása

konfuzius

A Kelet egyik legismertebb bölcse volt Konfuciusz, más néven Kung-Fu-Ce mester, akiről később egy egész tant, a konfucianizmust elnevezték, s akinek gondolatai - bár nem volt vallásalapító - több mint két évezredre gyakoroltak jelentős szellemi hatást Kína egészére.

 

"Ha kis dolgokban nem vagyunk türelmesek, akkor a nagy álmainkat hiúsítjuk meg."

40. évfolyam találkozó

Idöpont:
2021. szeptember 04. szombat,
20:00 h

Countdown
expired

Aktuális időjárás

Mai adatok:
20°C
Légnyomás: 1.020 hPa
Szélirány: KÉK
Szélsebesség: 7 km/h
Helyi idő: 04:55:43