Osztálytalálkozók

Hol van az a nyár... Ez az oldal az eddigi osztály- és évfolyamtalálkozóink szines és emlékezetes történeténör tanuskodik.

Collage30

A 20. illetve 25. osztálytalálkozókat osztályonként külön-külön szervezték meg az osztályok, egyéni izlés szerint és tervek alapján. Ennek a hagyománynak a 30. találkozó vetett végett, amely - évfolyam találkozóként - közös rendezésben terelt össze újra minden kedves arcot az egykori 3 végzös osztályból.

Minden tölünk telhetöt megtettünk azért, hogy az események képes és krónikai emlékeit összegyüjtve évekkel késöbb is újra felelevenedjenek bennünk ezek a kivételes pillanatok. Akit a sors messze vetett szülöhelyétöl, tudja, hogy milyen ritka és - a föld kerekség legtöbb pontján már teljesen kihalt - erö és akarat indít el minket egymás felé a találkozók hajnalán. Akár kilóméterek ezreit is magunkra válaljuk néha, csodálatot és tiszteletet keltve más nemzetiségek és kultúrkörök tagjai szemében.

Határtalan hála és köszönet az évfolyamtalálkozók három szervezöjének - Nagy László (XII.A), Zatykó Gyula (XII.B) és Boruzs István (XII.C) - az évtizedek óta tartó lelkes, kitartó és önfeláldozó munkájukért!

Örizzük meg tehát ezt a kis csodát az elkövetkezö években is a magunk és mindannyiunk közös örömére!